Tervezz konyhát magadnak!

A konyhatervezés folyamata -folytatás

Az előző részben addig jutottunk el, hogy a felmérési alaprajzból kiindulva elkészítettük az első látványterveket. Mivel ekkor a vevőnek még nem volt határozott elképzelése a stílusról és a színekről, sokféle variáció készült.

 

Az előző részt a kezdetekről itt találod.>>>>

 

A kiindulási helyzet:

eredeti1

 

A tervezés és a módosítás még nagyon sokszor megtörtént, mire a végleges verzió kialakult. És ez így van rendjén. Nem kis összeget fizet ki az ember egy konyháért, és nem is egy-két évre tervezi, ezért számba kell venni azokat a jövőbeni lehetőségeket is, amik most még nem aktuálisak. 

Ha hamarosan gyermeket szeretnél, akkor célszerű olyan anyagokat választani, amin nem látszanak az ujjlenyomatok. Erre a legalkalmasabb a bútorlap és a matt hatású pvc fóliás mdf lap.

Ha klasszikusabb konyhára vágysz, de nem tudod a tömör fa bútort megfizetni, akkor ajánlom Neked a festett mdf ajtókat, amik azért praktikusak, mert ha meguntad a színét évek múlva, akkor – ugyanúgy mint a fa ajtókat – átfestheted.

 

A végleges látványterv

látványtervvégleges2

 

Ennél a konyhánál is szóba került ez is, az is. Végül egy magasfényű, teljesen modern, bézs és teak kombináció mellett tették le a voksukat. 

20160812_103344

 

20160812_103230

 

20160812_103333

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is. Ha szeretnél Te is egy szép konyhát, gyere el hozzánk, és tervezzünk együtt.

Ja, és egy jó tanács: még a villanyszerelés előtt gyere, mert amíg nem tudod, hogy mi hol lesz, fölösleges a kiállásokat megcsináltatnod. 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!