Tervezz konyhát magadnak!

Romantikus konyha fehérben

A konyhatervezés mindig azzal kezdődik, hogy alaprajzon megnézzük, mit lehet kihozni a térből. 

Ezután jöhet, hogy milyen stílusban, színben és anyagból készüljön el a bútor. Sokan rögtön a színeket akarják meghatározni, ami nem baj, mert így már van egy konkrét elképzelés a fejükben.

Ennek a konyhának a tulajdonosa is határozott elképzeléssel rendelkezett arról, hogy milyen konyhát akar, így ehhez kellett igazítani a tervezést. 

A meglévő konyhának csak egy részét kellett kicserélnünk, mert a másik része még jó állapotban volt. Így ezen csak az ajtók és a lábazat lett cserélve, illetve kiegészült egy mikró tartó elemmel, amit cselesen oldalról lehet használni, mert így volt kényelmesebben hozzáférhető.

Pap Erzsébet6

 

PappErzsébet2

A másik falon lévő részt azonban teljes egészében újra építettük, a tervek alapján egy teljesen másik konyhát varázsoltunk a régi helyére.

 

PappErzsébet1

 

Mindig fontos, hogy a megrendelő mennyire szeretne vagy tud belenyúlni a víz, a szennyvíz vagy az elektromos vezetékek mozgatásába. Ha erre nincs lehetőség, akkor ahhoz kell tervezni a konyhát. Ez mindig sokkal nehezebb, és sok kompromisszumot kíván, mert nem biztos azt lehet megvalósítani, amit eredetileg a vevő elképzelt.

PappErzsébet3

 

Ha Te is szeretnél ilyen szép és személyreszabott konyhát, akkor gyere el hozzánk, és ingyenesen megtervezzük Neked. 

Még több munkánkat megnézhetsz a facebook oldalunkon:

www.facebook.com/KittiKonyhabutorStudio/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!