Tervezz konyhát magadnak!

Lila álomkonyha

Most egy olyan konyhát mutatok be nektek, aminek tulajdonosa egy kedves fiatal hölgy Debrecenben, aki a gombhoz varratta a kabátot.

“Minden a vízforralótól és a kenyérpirítótól indult.”

 

Füredi-6

 

Az ajándékba kapott lila háztartási kisgépek rabul ejtették a szívét, és elhatározta, hogy egyszer, ha teheti, ehhez igazítja majd a konyháját. És eljött az idő, amikor megtehette, és be is tartotta magának tett ígéretét: lila konyhája lett.

Füredi-7

 

Csodaszép összhangot teremtett az általunk készített konyhához. A tapétát, a szőnyegeket és a kiegészítőket is kifinomult esztétikai érzékkel válogatta össze. 

 

 

Füredi-4

 

A konyhában olyan kényelmi funkciók is beépítésre kerültek, mint a hangtalanul csukódó önbehúzós fiókok, vagy a pultba süllyesztett elosztó.

Füredi-5

 

Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a csodaszép lakás kialakulásának. 

Füredi-2

A folytatásban az előszobáról láthattok majd képeket.

Fotók: Palkó György 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Andrea Müller says:

    De szép!! Soha nem gondoltam volna, hogy a lila ilyen jól mutathat egy konyhában! A nappalimban van lila, de az mégis más, mint egy konyha. Fantasztikus! 🙂 Most nagyon gondolkodóba estem, hogyha átalakítom a konyhát idén ilyen legyen, vagy ezek alapján történjen. http://lakberinfo.hu/stilus/design-butor/2016-03-07-2016-os-konyhatrendek-hodit-az-egyszeruseg-eleganciaja/


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!